Reviews

Reviews

 • Wij hebben een heerlijke week gehad in jullie prachtige huis. Fijn dat wij het konden huren. Wat een rust en stilte, even geen hectiek van nieuws en internet en dergelijke, heerlijk. Wij hebben de sauna twee keer gebruikt, heerlijk. Nogmaals dank voor deze mooie week in jullie huis.Vriendelijke groet en wie weet komen wij nog eens terug..
 • We hebben ontzettend genoten in jullie huis in de Eifel. Een heerlijk huis, een prachtige ligging, de totale rust. Het was precies waar we allemaal behoefte aan hadden. We hopen dit vaker te kunnen doen, het is een paradijsje.
 • Wij zijn gistermiddag weer vertrokken en hebben het erg naar onze zin gehad in jullie huis en op die plek. We hopen in een ander jaargetijde nog eens terug te komen. Tot een volgende keer en heel veel dank voor het verhuren. Jullie hebben een zeer fijne plek daar!
 • Wat een heerlijke plek! Anderhalf jaar geleden waren we hier ook. We voelden ons meteen thuis, een fijn weerzien. Gisteravond lekker rustig, wederom "Into the Wild" uit de filmselectie gekeken. De volgende dag zijn we naar Monreal gereden. Vorige keer hadden we de toren al gezien. Nu wilden we de rest van de Burg bekijken. We vonden wandelroutes in de map, leuk! Het "Traumpfad Monrealer Ritterschlag" meegenomen. Het was een fantastische wandeling, maar wel een beetje zwaar. Veel klimmen en dalen, maar PRACHTIG. Grappig genoeg vonden de kinderen het klimmen nog het leukst. Ze hebben het goed vol gehouden. Genieten hoor! Vooral de rust is heerlijk, we zijn tijdens onze wandeling niemand tegengekomen. Dank jullie wel voor het gebruik van jullie huis, het was weer fantastisch.
 • Jullie hebben een heerlijk huis hier in de Eifel. Toen we vrijdag laat in de middag aankwamen stond er een lekker wijntje klaar en de houtmand was goed gevuld. Klasse! We hebben de auto uitgeladen en eerst nog heerlijk in het zonnetje op het terras een biertje gedronken, de rust, de vogelgeluiden, prima te doen. In de week dat we hier verbleven hebben we zo een 50 kilometer gewandeld, waarvan de meeste direct uit het huis. Alle wandelingen staan aangegeven vanaf het infobord bovenaan de onverharde weg, erg fijn gelopen. Tijdens het wandelen tien hertjes gezien. Twee keer na het wandelen hebben we ook nog gezellig in de tuin een vuurtje gestookt. Wat kan een mens genieten van het buiten zijn. We hebben heerlijk genoten. Bedankt!
 • Wat een prachtige plek! We hebben alles gevonden wat we nodig hadden in huis (kurkentrekker duurde wel even...). 's Avonds was de kachel wel nodig en overdag was het meestal heerlijk op het balkon of in de tuin.
 • Wat een heerlijke week en prachtig weer. We hebben ook een paar keer de omgeving lopend verkend. Mooie wandelingen onder de ruisende bomen. Bij Monreal aan de koffie bij de pastorie bij de kerk, gezellige plek. Het is hier een fantastische plek en heb van alles genoten. Nogmaals bedankt!
 • We hebben een hele fijne week gehad in jullie mooie huis, comfortabel en prachtig gelegen. Gewandeld, direct vanuit huis door de heuvels en bossen naar Nitztal, maar ook het Vulkaanpad gelopen, naar de Laachersee geweest en gezwommen in het Nettebad. We hebben veel schitterend weer gehad met enkele felle buien, maar dat duurde nooit lang. Bovendien heel gezellig een aantal keer beneden bij het houtvuur gezeten. Lekker geslapen, 's nachts is het doodstil, alleen jammer dat soms een bosmaaier behoorlijk te keer ging. Bedankt voor jullie gastvrijheid!
 • Als eerste, erg veel dank voor het verhuren van jullie huis in de Eifel. We hebben hier heerlijk gezeten in de kerstweek. Jullie hebben een leuk huis op een leuke plek. We hebben lekker gewandeld direct vanuit het huis. Al zijn wij meer Frankrijk gangers, we vonden de omgeving heel erg mooi. Ook leuke stadjes, alles wat opgeruimder en strakker dan in Frankrijk. Het huis is van alle gemakken voorzien. we hebben heerlijk kunnen koken en eten. Ondanks de koude wind kregen we het lekker warm van de houtkachel. We zijn ook nog naar Koblenz geweest. De Duitse kerstmarkt meegemaakt, erg druk maar leuk om eens gezien te hebben. En we waren in Keulen en Monreal. Alles de moeite waard! Her weer was niet geweldig maar vanochtend hadden we zowaar zon en sneeuw! Het is een fijne plek om ook nog een eens terug te keren.
 • We hebben het erg naar onze zin gehad, mooi huisje, mooi vuur gemaakt en een heerlijke tuin. Kortom: genieten! Wie weet tot een volgende keer!
 • Via deze weg willen we jullie laten weten dat we wederom genoten hebben in jullie huis. Het weer was super, te warm voor ons om veel te wandelen, maar in de avond toch een paar mooie routes gelopen. Het zwembad in Mayen was heerlijk. De kinderen hebben zich prima vermaakt met het fotograferen van insecten op de bloemen en de bloemen zelf. Onze jongste heeft alle spinnenwebben uitgeplozen op zoek naar mooie, inmiddels gedroogde insecten en ging uit haar dak bij het zien van de grote slakken die er na de buien uit hun schuilplekken vandaan kwamen. Drie ervan, Heinz, Fritz en Tjoep móesten mee om thuis te kunnen bestuderen. Natuurlijk onder belofte dat ze er minstens een jaar heel goed voor zou zorgen, want we gaan hier niet aan faunavervalsing doen. En wij hebben eindelijk onze boeken uit kunnen lezen en echt tijd voor elkaar gehad. Dat is het heerlijke van jullie huis, dat iedereen er een eigen favoriete plekje heeft om zich terug te trekken en zich uren kan verliezen in wat dan ook. En dat wij ons daardoor soms afvroegen of de kinderen soms in slaap waren gevallen. En de kinderen die altijd heimwee hebben na een achttal dagen, waren verdrietig om al te moeten gaan. Ze waren nog lang niet klaar met ontdekken en we hebben de belofte moeten geven dat we volgend jaar weer gaan. Dus als jullie volgende zomer weer verhuren, hopen wij weer van de partij de zijn. Bedankt dat wij de allerfijnste vakantie ooit in jullie huis door mochten brengen. Dat zijn de woorden van de kinderen, waar wij ons volledig bij aan sluiten.
 • We zijn nu weer een weekje thuis maar we denken nog regelmatig terug aan het rustige weekje in jullie huisje met onze drie kinderen! Het was een heerlijke vakantie!
 • Wat een fijn huis hebben jullie toch! Het uitzicht is super en de wandelingen beginnen vanuit het huis. Vooral de hangmatten zijn super. We hebben lekker gewandeld, Monreal gezien en gewaterfietst op de Laacher See en ijs gegeten in een een boomgaard vol bloesem. Koblenz was heel mooi, vooral de kabelbaan. We komen graag nog een keer terug.
 • We hebben het heerlijk gehad hier in huis, wat een fijne plek hebben jullie hier gecreëerd! Lekker gewandeld naar het kasteel, naar de Lava Dome en de Lava Keller geweest met onze kinderen. En heerlijk gebarbecued in het zonnetje.
 • Het was heel fijn vertoeven in jullie zeer knusse huis en prachtige tuin. We hebben heerlijk kunnen relaxen met een wandelingetje, filmpje, spelletje, boekje, hapje en drankje. Ontzettend bedankt dat we hier konden verblijven.
 • We hebben het erg goed gehad in jullie huis. Lekker rustig, mooie tuin en omgeving. We hebben veel gewandeld en bezichtigd: Burg Eltz, Schloss Bürresheim in Mayen, Maria Laach, Monreal en Koblenz. Echte aanraders!
 • Jullie hebben hier een heel fijn huis op een prachtige plek. We hebben heerlijk gewandeld door het bos en langs de velden, met weids uitzicht. De laatste paar dagen hebben we ook nog kunnen genieten van de tuin en het balkon. Bedankt en tot ziens!
 • Echt een heerlijke week gehad. Prachtige plek! Vanuit het huis leuk gewandeld. 'Savonds lekker buiten kunnen eten, o.a. BBQ met het bord op de schoot bij het vuur en muziek gedraaid. Het is op alle plekken heerlijk zitten, van hangmat tot beneden in de tuin. Verder een paar geweldige films gezien. Wat de omgeving betreft: het vulkanenpad was erg leuk, het zwembad is geweldig, de burcht en het museum waren leuk. Monreal is ook zeker een bezoek waard. We komen graag nog een keer terug in jullie huis.
 • Zon, wolkenluchten, bos, wilde aardbeien en frambozen... Wat een fantastische plek. We hebben het heel goed gehad hier.
 • Twee heerlijke weken gehad. Wat een idyllisch plekje. Vooral het balkon in het avondzonnetje is echt genieten. Prachtige wandelingen gemaakt, meren gezien. Maar vooral uitgerust. Tijdens ons verblijf zijn er veel bomen omgezaagd die vervolgens werden versnipperd. Een enorm kabaal maar fascinerend om te zien. We komen graag nog eens terug.
 • Het huis voelde bij aankomst nog fijner dan op de foto's,we voelde ons meteen thuis.
 • Wat is het hier mooi en rustig,alleen vogel geluiden heerlijk!
 • Elk plekje in en om het huis hebben we benut. De kinderen hebben zich in het bos uitgeleefd met hutten maken van takken, kleden en hout stammetjes en met een in het bos gevonden beitel hebben ze een tuin aangelegd van uitgebloeide bloemen die ze overal vandaan scharrelden.
 • De kinderen hadden de boomhut al snel gevonden, binnen no time waren ze bezig met het verbouwen.
 • Het was zulk lekker weer dat we tot het donker toe hebben genoten van een zelf gemaakt vuurtje onder in de tuin. Super gezellig!
 • Een heerlijk huis op een prachtig plekje!
 • Voor de kinderen was het "Adventure forest" de klapper! Prachtig vonden ze het kletteren!
 • Mayen is een leuk, gezellig stadje.
 • We hebben genoten van de kleine bonte specht en de vele eekhoorntjes.
 • Onder de sering hebben we de holletjes van de kastanje bruine muisjes gevonden,die we constant voorbij zagen komen.
 • Mooie wandeling naar het Nitztal waar je heerlijk in het water kunt baden.
 • Heerlijk kunnen wandelen over eindeloze weggetjes. Erg mooi en goed te doen. Het maakt niet uit waar heen want je komt altijd weer terug lijkt het wel. Echt veel hertjes gezien,een gele salamander en de voetsporen van een das ( denken wij).
 • Helaas zat het weer niet mee maar de heerlijke houtkachel en de lounge bank maakten veel goed. En scheen het zonnetje eens door de wolken dan zaten we heerlijk met een wijntje in de hangmatten op het balkon.