voorwaarden

Reserveren en boeken
Na reservering wordt de rekening opgestuurd. De rekening is tevens het huurcontract en na betaling van de huur gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. De huurprijs moet uiterlijk 25 dagen na ontvangst van de rekening worden overgemaakt.

Borg
De borg van € 100 zal na controle van het huis binnen 2 weken worden teruggestort.

Annulering
Bij annulering binnen 3 maanden voor aankomst wordt 50% van de huurprijs in rekening gebracht. Bij annulering binnen 1 maand, 100% van de huurprijs. Annuleren is slechts kosteloos indien wij het huis voor de gereserveerde periode aan anderen kunnen verhuren.

Aankomst, vertrek en eindschoonmaak

Weekend Week
Aankomst Vrijdag na 15.00 uur
Zaterdag na 15.00 uur
Vertrek Maandag voor 11.00 uur
Zaterdag voor 11.00 uur


Andere aankomst- en vertrektijden zijn in overleg bespreekbaar.

Schoonmaak
Wij verwachten dat de woning opgeruimd, fris en helemaal schoon wordt achtergelaten ( vaat schoon en opgeruimd in de kast, meubels op de oorspronkelijke plaats, badkamer en toilet, e.d. ). De woning wordt na vertrek gecontroleerd. Indien de woning niet schoon wordt achtergelaten, zal de borg niet of niet helemaal worden geretourneerd. Eventuele schade graag aan ons doorgeven.

Wilt u de schoonmaak door ons laten verzorgen, dan kunt u dat aangeven via de mail. De kosten voor de eindschoonmaak zijn: € 50,00

Bewoning en bezoek
Het is niet toegestaan om met meer dan 6 personen in de woning te overnachten. Kinderen tellen voor één persoon. De woning is gelegen in een rustige omgeving en we verzoeken u vriendelijk daarmee rekening te houden.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Huisvuil
Het huisvuil in Duitsland wordt gescheiden opgehaald. In het huis wordt het huisvuil als volgt gescheiden:

  • Gele zak ( Gelbe sacke )
    • verpakkingen, blik, papier, karton, plastic ( alle afval moet schoon zijn ).
  • GFT bak
    • Groente, fruit en tuin afval in de GFT-bak op het balkon.
  • Grijze zak
    • rest afval in de grijze zak ( alles wat niet in de gele zak of Gft-bak kan ).

Volle zakken deponeren in de groene ton, rechts naast de voordeur.

Aansprakelijkheid
De huurder is aansprakelijk voor de veroorzaakte schade en overlast. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor: schade of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf in het huis, in de tuin of door het gebruik van de in de tuin aanwezige faciliteiten, onklaar raken of buiten gebruik zijn van faciliteiten of voorzieningen. De huurder is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen, die uit de reservering en het verblijf voortvloeien, zowel van hemzelf, van alle aangemelde personen als van gasten. Na betaling van de huur gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Goed om te weten
Prijzen zijn gebaseerd op een maximale bezetting van 6 personen en is inclusief energie.

Zelf meenemen
De woning is voorzien van goede éénpersoonsbedden ( 90X200 ) en éénpersoonsdekbedden ( 140x220 ). In twee slaapkamers zijn deze als tweepersoonsbed op te maken. Neem zelf lakens/slopen, handdoeken, theedoeken/vaatdoekjes mee.

Verboden te roken
Het is niet toegestaan om in de woning te roken.

Sauna
Sinds 2015 zijn we in het bezit van een buitensauna en is het voor gasten mogelijk om hiervan gebruik te maken. De kosten voor gebruik zijn: € 10,00 per keer. Indien u gebruik wilt maken van de sauna kunt u dat via de mail aangeven. De gebruiksaanwijzing wordt dan opgestuurd.

Winkels
Een uitgebreid aanbod aan winkels is te vinden - op ongeveer vijf kilometer - in Mayen.

Klachten, vragen en opmerkingen
Graag horen wij klachten over bijvoorbeeld de schoonmaak direct na aankomst. Bel +31614230534