Huis in de Eifel

Kurrenberg (Mayen)
Ons huis in de eifel staat op ongeveer 300 meter van Kurrenberg (Mayen) op een fruithelling in het bos. De exacte positie vind je door de co÷rdinaten 50.340607, 7.159845 in google maps in te voeren.
Woonkeuken (bovenetage)
Het huis staat op een helling en bestaat uit twee etages. Je komt binnen op de bovenetage, in de woonkeuken. Op de loungebank en in de hangmat kun je lekker relaxen en genieten van een dvd of de houtkachel.
Woonkeuken (bovenetage)
De keuken is voorzien van een oven, kookplaat, vaatwasser en grote koelkast.
Slaapkamer (bovenetage)
De tweepersoons slaapkamer op de bovenetage heeft twee grote ramen naar het balkon.
Badkamer (bovenetage)
De badkamer op de bovenetage ligt naast de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en een bad.
Slaapkamer (benedenetage)
De driepersoons slaapkamer op de benedenetage is voorzien van een douche met toilet. Twee bedden zijn ook te gebruiken als een tweepersoons bed.
Woon/slaapkamer (benedenetage)
De woonkamer op de benedenetage heeft een lounge bank (te gebruiken als twee bedden) en een open haard. De woonkamer kijkt uit op de bostuin met terras.
Verwarming
De woning wordt verwarmd door middel van een houtkachel, open haard en elektrische radiatoren. De capaciteit van de houtkachel is ruim voldoende om de bovenetage te verwarmen. De benedenetage wordt verwarmd door middel van een open haard en elektrische radiatoren. Brandhout is ruim voldoende aanwezig.